Bemanning och rekrytering i hela Mälardalen | Jobmore

Bemanning och rekrytering från våra lokala kontor i Arlanda-Rosersberg, Haninge- Jordbro och Enköping-Bro

Söker du personal? Har ditt företag en tillfällig produktionstopp eller behöver du spetskompetens under en längre period? Vi löser ditt behov, oavsett om det gäller för en kortare eller längre tid. Välkommen att kontakta oss om bemanning eller rekrytering redan i dag!

Vi minimerar risk och tar ansvar med er vid bemanning

På arbetsplatser där vi har en grundbemanning tillsätter vi en samordnare som utbildar sig i er verksamhet. På så sätt tillgodoser vi oss kunskaper för att maximera kvaliteten och träffsäkerheten vid tillsättning av personal hos er.

Vi vill påverka och jobbar kontinuerligt med förslag och feedback. Ser vi en lösning som innebär reducerade timmar presenterar vi den för er.

Vi delar risk och ansvar med er vid rekrytering

Vi har stark tilltro till vår erfarenhet och kunskap, Därför har vi tagit fram en modell där vi vill vara med och dela risk och ansvar.

Oavsett befattning eller kompetens skräddarsyr vi och presenterar en lösning anpassad till er verksamhets behov av rekrytering.

Vi jobbar med direktrekrytering eller hyr-rekrytering. Hyr-rekrytering innebär att du hyr in kandidaten under en fördefinierad period där avsikten är att anställa.

Har du frågor om bemanning & rekrytering?

Ring oss 020-105055 eller maila oss info@jobmore.se eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

802